Kaspersky VPN -versiot

Kaspersky VPN on saatavana ilmais- ja rajattomana versiona.

Huomautus: Ilmaisversion saatavuus määräytyy alueen mukaan.

Ilmaisversio:

Voit vaihtaa ilmaisversiosta rajattoman versioon ostamalla tilauksen.

Rajaton versio:

Saat lisätietoja Kaspersky VPN -versioista My Kasperskysta.

Huomaa: Kun käytät Kaspersky VPN:n rajatonta versiota, sovellus voi ilmoittaa, että toinen tilaus on saatavilla. Tämä ilmoitus näytetään vain, jos löydetty tilaus oikeuttaa käyttöön pienemmällä määrällä laitteita, kuin nykyinen tilauksesi. Jos vaihdat tähän tilaukseen, joillekin laitteillesi asennettu Kaspersky VPN vaihdetaan ilmaisversioon.

Katso myös

Päivitä rajattomaan versioon

Tietoja tilauksesta